top of page

Pedagogisch Medewerker 
BSO

 • 8 - 20 uur

 • Rosmalen, Empel, Berlicum, Vinkel

200910_BER_kinderparticipatie foto 1.jpg

Wat ga jij doen?

Jij mag zorgen dat de kinderen in de leeftijd van 4 – 12 jaar een onvergetelijke middag beleven. Bij jou kunnen ze, na een schooldag, hun energie kwijt of juist tot rust komen. Jij schudt bijzondere activiteiten zo uit je mouw en organiseert deze als de beste. Hierbij hou je rekening met de verschillende talenten, interesses en leeftijden van de kinderen. Met jouw energie en enthousiasme weet je ieder kind te motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

Waar dan?

Met maar liefst 12 BSO locaties zit er voor jou vast een locatie bij waar jij je helemaal op je plek voelt. Of dit nou op een van onze Sport BSO’s is, waar je sportief aan de slag gaat, onze Art & Science BSO waar alles draait om creativiteit of onze Outdoor BSO waar je met de kinderen de bossen in gaat, er is voor ieder wat wils. Uiteraard ontbreekt ook de ‘reguliere’ BSO niet en zelfs deze is niet standaard. Bijvoorbeeld vanwege de natuurspeeltuin die net nieuw is of omdat je kunt paardrijden met de kinderen op onze pony’s.

Wat levert jou dat op?

 • Een dienstverband tussen de 8 en 20 uur per week, 2 - 4 middagen, afhankelijk van de locatie en je beschikbare dagen. We hebben vacatures op diverse locaties. Er is dus altijd een locatie die bij jou past.

 • Salaris conform CAO kinderopvang, schaal 6 tussen € 2.385,- en € 3.192,- voor een fulltime baan, waarbij inschaling afhankelijk is van je relevante werkervaring.

 • 23 vakantiedagen (o.b.v. 36 uur per week)

 • 8% vakantiegeld & 3% eindejaarsuitkering.

 • Goede reiskostenregeling.

 • Leuke extra’s zoals een aanbrengbonus (tot 200 euro netto) voor nieuwe collega’s, de mogelijkheden tot cursussen en natuurlijk onze onvergetelijke personeelsfeesten.

 • Jij kunt je volledig focussen op de kinderen, want wij zetten groepsassistenten, huishoudelijk medewerkers en pedagogisch coaches in als ondersteuning.

Ben jij het?

We komen graag
met jou in contact 

Liever wat meer informatie? Chat, WhatsApp of bel 073-5221670 en vraag naar Marjolijn of Brigitte

Solliciteren kan ook door je CV en motivatie te mailen naar pz@goudvisje.nl

Samen zijn we verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang van kinderen. We doen dit vol overgave en zijn trots op wat we met elkaar bereiken. Jij bent onze belangrijkste ambassadeur; door jouw inzet en enthousiasme kiezen ouders en collega’s voor ’t Goudvisje. Met jouw ideeën maak je van elke dag een feestje. Daarnaast:

 • Ben je in het bezit van een relevant diploma – dit is nou eenmaal een vereiste. M.b.v. de diplomacheck kan je kijken of je diploma kwalificeert**: Diplomacheck | Kinderopvang werkt! (kinderopvang-werkt.nl)

 • Heb je gevoel voor natuurbeleving en een gastvrije instelling – dit is immers wat wij belangrijk vinden.

 • Heb je continu een glimlach op je gezicht – positiviteit en humor maken ons blij.

 • Kunnen we het goed met elkaar vinden.

** Volg jij een HBO opleiding die kwalificeert om in de BSO te mogen werken en heb jij 50% van je studiepunten of een overgangsbewijs naar het derde leerjaar, dan mag je ook als Pedagogisch Medewerker in de BSO werken.

Sollicitatie

Sollicitatie

Sollicitatie

te gekke collega's 

Talenten vullen elkaar aan, met veel aandacht voor werkplezier

prima salaris 

Salaris passend bij jouw werkervaring, Conform CAO Kinderopvang. Met leuke extra's.

Jouw ontwikkeling

Ruimte en aandacht voor jouw ontwikkeling, groei en vitaliteit

waardering

Waardering voor wat je doet. Leuke attenties en onvergetelijke personeelsfeesten. 

je voelt je welkom

Een professioneel inwerk-programma onder begeleiding van je buddy

Dit bieden we jou

Enthousiast? Zo gaat het verder!

welkom

gesprek

 Inwerk-programma 

Gesprek

Meedraaien

Contract

Enthousiast? Zo gaat het verder!

Jij reageert

 Inwerk-programma 

Welkom

gesprek

Contract

Meedraaien

Gesprek

bottom of page