top of page

Locatiemanager

 • 32 uur

 • Rosmalen

_DSC0699.jpg

Wat ga jij doen?

Als locatiemanager ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de vestiging en de samenwerking met de school ten aanzien van een gezamenlijk pedagogisch klimaat en een doorgaande leerlijn. Dit klinkt heel breed, en dat is het ook. Je bent het gezicht van de locatie, zowel voor ouders, kinderen en medewerkers als voor de collega's van het onderwijs. Bij de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden coach en ondersteun jij jouw team. Je bent kritisch ten aanzien van kwaliteit, gastvrijheid, aanbod en werkhouding. Met initiatief en doortastendheid weet jij doelen te realiseren. Naast leidinggevend ben je ook bedrijfsmatig actief en draai jij je hand niet om voor het maken van een begroting of het schrijven van een focusplan. Je hebt een actief netwerk en weet goed hoe lijnen lopen. Voor partijen als GGD of gemeente ben jij een gelijkwaardig gesprekspartner.

Waar dan?

Kinderopvang ’t Goudvisje is de beste en leukste kinderopvang in de regio ’s-Hertogenbosch. Dat vinden wij althans zelf, en vele tevreden klanten, medewerkers en vooral kinderen met ons. Een tikje tegendraads zijn we wel. We hebben een geheel eigen visie op zaken en willen altijd beter maar vooral ons onderscheiden ten opzichte van de ‘rest’. We hebben een heuse kinderopvangboerderij en bieden razend populaire ‘andere’ buitenschoolse opvang zoals een Sport BSO, een Outdoor BSO én een Art & Science BSO! Inmiddels hebben we een team van zo’n 200 talentvolle, gastvrije en prettig gestoorde medewerkers bij elkaar verzameld. Allemaal met passie, en we zijn trots op allemaal.

De locatie waar we jouw kennis en kunde dolgraag tot zijn recht willen laten komen is bij Kindcentrum De Hobbit; nu nog een tijdelijke voorziening maar in 2024 prachtige nieuw gebouwde locatie. Onze opvang is gevestigd op 2 locaties. De ene locatie biedt plaats aan 2 kinderopvanggroepen die door jou verder uitgebreid worden naar 5 groepen én 3 BSO onderbouw groepen. In een andere locatie, vlakbij, zijn 2 BSO bovenbouw groepen gehuisvest.

Wat levert jou dat op?

We komen graag
met jou in contact 

Liever wat meer informatie? Chat, WhatsApp of bel 073-5221670 en vraag naar Marjolijn of Brigitte

Solliciteren kan ook door je CV en motivatie te mailen naar pz@goudvisje.nl

 • Een dienstverband 32 uur per week verdeeld over 4 dagen.

 • Salaris conform CAO kinderopvang, schaal 9 tussen € 3.192,- en € 4.252,- voor een fulltime baan, waarbij inschaling afhankelijk is van je relevante werkervaring.

 • 210 vakantieuren (o.b.v. 36 uur per week).

 • 8% vakantiegeld & 3% eindejaarsuitkering.

 • Goede reiskostenregeling.

 • Leuke extra’s zoals een aanbrengbonus (tot 200 euro netto) voor nieuwe collega’s, de mogelijkheden tot cursussen en natuurlijk onze onvergetelijke personeelsfeesten.

Ben jij het?

Als wij een wensenlijstje mogen maken, dan ziet onze ideale kandidaat er zo uit:

 •  Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en bent in het bezit van een diploma waarmee je kwalificeert om in de kinderopvang te werken – dat is een dingetje in de regelgeving, daar komen we niet onderuit.

 • Enkele jaren aantoonbare ervaring als leidinggevende in de kinderopvang – je springt gelijk in het diepe, voor ons heel belangrijk dat je direct zelfstandig aan de slag kunt.

 • Je hebt zowel cijfermatig als commercieel inzicht.

 • Kinderen, ouders, medewerkers, het hoofdkantoor, de wijk, externe partijen, jij bent de schakel tussen iedereen, weet ballen hoog te houden, juiste wegen te bewandelen, te verbinden en te netwerken. Jij laat je niet gek maken en krijgt hier juist energie van.

 • We kunnen het goed met elkaar vinden.

Dit bieden we jou

te gekke collega's 

Talenten vullen elkaar aan, met veel aandacht voor werkplezier

prima salaris 

Salaris passend bij jouw werkervaring, Conform CAO Kinderopvang. Met leuke extra's.

Jouw ontwikkeling

Ruimte en aandacht voor jouw ontwikkeling, groei en vitaliteit

waardering

Waardering voor wat je doet. Leuke attenties en onvergetelijke personeelsfeesten. 

je voelt je welkom

Een professioneel inwerk-programma onder begeleiding van je buddy

Sollicitatie

Sollicitatie

Sollicitatie

Contact

Jij reageert

Enthousiast? Zo gaat het verder!

Welkom

gesprek

 Inwerk-programma 

Meedraaien

Contract

Gesprek

bottom of page